onsdag 29 augusti 2012




Nu har äntligen den vita Liljan slagit ut och som jag har väntat, för den blommade första året men har inte blommat sedan dess och det var för ett par år sedan.Den är så ren och vacker och här tillsammans med en  söt Ros så blir den så här fin.
Denna rosa Revsuga köpte jag för ett tag sedan den är en favorit bland Revsugor då den är så vacker och gör sig så bra i planteringar tillsammans med andra växter.Den har funnits tidigare i vår trädgård men av någon anledning så har den inte överlevt, men nu har jag den i en rabatt där jag hoppas att den ska trivas.
 Även i dag har vi haft mulet och det har även regnat lite grann, jag har varit ute i trädgården och fixat har bland annat klippt in några örter och har även tagit in Pelargonerna och ställt dem i växthuset där de ska få stå ett tag framåt .Man vet inte när de blir en natt med frost och då vill jag inte ha dem ute.
Ha en bra eftermiddag.

2 kommentarer:

  1. Vilket snygg blomsterarrangemang det blev med den vita liljan och rosen. De vita blommorna till vänster, som jag just nu inte vet vad dom heter, växer vilt här överallt. Plockade en bukett av dom och satte i vas där dom gjorde sig bra och dessutom höll väldigt länge.
    För några år sedan planterade jag röd revsuga på ett ställe i min trädgård. Det skulle jag aldrig ha gjort för nu får jag gå runt och dra upp dom på alla möjliga och omöjliga ställen!

    SvaraRadera
  2. De vita blommorna kallar jag för Mattram jag tycker att de är vackrare då de är vitare än den som man köper och sår från en påse.De är otroligt fina och vackra på alla ställen där de sitter jag har dem även i krukor.Ännu har jag inte haft problem med Revsuga, men det är klart att om den trivs riktigt bra så är det mycket troligt att den tar för sig.

    SvaraRadera