fredag 3 augusti 2012


Loppisfynd
I bland då man är på loppis så kan det vara en dag när man har en otroligt tur att verkligen fynda och det gjorde jag förra helgen i Piteå.Denna vackra glasburk med lock och den är i kristall dessutom köpte jag för 100 kronor. Den är helt i min stil   kan jag säga och jag blev så nöjd över inköpet och här med några vackra rosor i, så blir den lite extra vacker.
Det blommiga tyget blev även det ett fynd när jag bara behövde betala tjugo kronor för 280 x 140 meter tyg.
Nu får jag se vad jag ska göra för något av det kanske blir det gardiner för det räcker det  till i så fall är det dom billigaste gardiner jag någonsin har sytt.
I dag har vi en sol som strålar mot oss på himlavalvet vilket är härligt men jag tror att åskan som vi hade i går eftermiddag tog med sig lite av värmen för det känns svalare i dag.I morgon hoppas jag att vi får ett bra väder då vi ska i väg på en trädgårdsresa till Lycksele.
Jag önskar alla en bra dag
 

2 kommentarer:

  1. 280 x 140 meter tyg, det är en himla massa tyg det! Många gardiner blir det. Glasburken är vacker och ser ut att passa bra där den står med sina rosor.
    Jag ligger lite efter i bloggläsandet och ser att du har jobbat och gjort fint i rabatterna.

    SvaraRadera
  2. Ja, jag har börjat så smått att göra om i mina rabatter jag har ju ett antal att jobba med.Det är ju min stora hobby på sommaren så det är bara roligt och ger mig en bra motion och mycket frisk luft.När det är över så kan jag sätta mig framför symaskinen och sy något fint av mina tyger som jag har köpt på loppis det är även det kul.

    SvaraRadera