onsdag 22 augusti 2012

Här kommer lite fler bilder från vår trädgårdsresa till Lycksele.Denna vet jag inte vad den heter men vacker är den i alla fall tillsammans med de andra som den bor tillsammans med den blå Riddarsporren,Krollilja och en hel del andra växter.

Blå Bergvallmo de verkade trivas alldeles utmärkt i Blåviksjön för de var verkligen stora och vackra.Jag har själv inte skaffat någon sådan vet att de kan vara lite kinkig med hur jorden ska vara.

Detta var en kul ide att använda trägalgar till spalje verkligen finurligt det var det även att använda gamla räfsor som stöd för växterna.Det är ju så att när man far till andra trädgårdar så får man ju ett och annat tips både vad beträffar hur man kan plantera och även dekorationer i trädgården.,

I dag har vi haft varierande molnighet med regnskurar men jag har varit i trädgården och planterat om det behövs otroligt mycket arbete med att förändra då det har vuxit  ordentligt och på vissa ställen har det helt blivit förändrat inte som jag hade planerat.Nu börjar det märkas tydligt att vi har snart hösten här kan kännas både bra och mindre bra.För visst skulle vi vilja ha kvar lite sommar ett tag till för vi har ju blivit snuvade på konfekten lite grann i sommar. Inte  är det konstigt alls att resebyråerna har fullt opp med att ordna med resor till varmare länder dottern som jobbar som resesäljare har mer än häcken full.
Ha en fortsatt bra dag


2 kommentarer:

  1. Tänk så bra att du åker till trädgårdsutställnignar och visar hur fint det är där och vidarebefordrar fiffiga tips!
    Den ser verkligen ljuvlig ut den där rosa plymen. Undrar just vad det kan vara. Jag får slå i dtora växtboken när det finns tid till det.

    SvaraRadera
  2. Ja, det är just det som är lite tjusningen med att åka runt och se vad olika trädgårdsinnehavare har hittat på.Jag tackar för hjälpen med att hitta namnet på den vackra växten jag ska även själv försöka reda ut det.

    SvaraRadera