fredag 31 maj 2013





Blandad sommarkompott
En hel äng full av Maskrosor det är sommar så det heter duga det kunde jag inte motstå att fota i dag på förmiddagen när vi åkte genom byn Frostkåge till stan för att helghandla.I dag fick jag höra på radion att vi i Västerbotten har den varmaste Maj på hundra år och nog är det varmt alltid för i dag har vi haft 27 grader varmt i skuggan.

I och med denna värme så börjar allting blomma rekordtidigt som här har Äppelblommorna slagit ut och de ska inte blomma förrän i Juni men inte gör det mig någonting för jag går bara omkring och njuter av tillvaron.

Den trasmobil som jag gjorde förra sommaren har fått komma fram från sitt vinteride och har i år fått hamna i vår Pil .Nu sitter den där och ska så förbli tills dess att vintern åter kommer vilket jag hoppas dröjer åtskilliga månader.
I och med värmen så har vi även tagit fram vår hammock den är skön att sitta i och gunga förra sommaren så blev det inte så värst många gånger vi satt i den då vädret inte ingav någon sittning i den.I år så hoppas vi så klart att det ska bli många härliga stunder i den.
Ja värmen den verkar fortsätta men i morgon så ska det inte vara lika varmt vilket känns bra för jag ska tillsammans med mitt juntagäng åka i väg till härliga Piteå och då får det gärna vara måttligt varmt.
Ha en bra eftermiddag









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar