måndag 13 maj 2013



Ampelväxt med gröna/vita blad
Som jag tror heter Söderhavs ljus och som är en av mina favoriter då den gör sig så bra i olika planteringar.Här har jag haft en planta inomhus i vårt badrumsfönster och denna ampel med växt och allt ska jag i dag sätta ut i vår portal.Jag tog in ett exemplar för att ha den i fönstret under vinterhalvåret och där har den trivts riktigt bra den kan ju även vara utomhus under vintern för den är härdig.
För några somrar sedan så hade jag planterat den i en korg med vita Pitunior och som ni ser så blir den så fin under sommaren.
Min granne hade förra sommaren gjort denna plantering och den blev så här fin i den hängande korgen på väggen.
I går så hade vi en helt underbar Söndag då det var ett riktigt härligt väder med sol på eftermiddagen som vi tillbringade vid vårt torp.Vi märkte tydligt att det håller på att bli sommar för det cyklade förbi torpet ett helt gäng med cyklister de var nog ca 20 stycken förmodligen så gjorde de ett  litet långlopp som de brukar göra på sommaren har jag hört,även en och annan motorcykel for förbi.Jag fortsatte och målade på vårt utedass och nu är det inte länge förrän de börjar bli klart.
I dag har vi fått vårt äppelträd klippt och vi har inte vetat vad det heter så jag frågade om de visste och de tror att trädet heter Silva det blir ett otroligt gott äppelmos av äpplena i alla fall.
I dag på morgonen så har det regnat ordentligt så mina planer på förmiddagen föll pladask så då får jag tänka på något annat vilket inte är några som helst problem.
Ha nu en riktigt bra dag .



















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar