torsdag 23 maj 2013




Nu är jobbet gjort
Då hade vi fixat till vår rabatt vid entrén för den har fått nytt virke och naturligtvis så blev den även lite större om inte så mycket men det blev i alla fall att göra lite ändringar i planteringen. Nu innebär det även att belysningsstolpen nu  sitter lite mer i mitten än den gjorde innan.Bra är att man har plantor som är över jag brukar alltid sätta i vårt trädgårdsland det som jag inte ska använda för tillfället.I går höll vi på hela dagen med detta jobb men nu är det ju klart jag har i dag planterat där.Tur är att vi även  fick en skottkärra med brunnen hästgödsel av grannen så nu  ska det väl bli ordentligt fart på växterna.
Det söt rosa Fänrikshjärtat har även de fått flytta till ny plats de är ju så tacksamma och jag är glad att jag har kvar någon av den rosa färgen .För ett tag så hade jag många men blev lite less men klokt nog så sparade jag på något exemplar som jag nu fick plantera på ny plats.
Här har jag en vintergrön växt som jag har i rabatten alldeles vid vår entré den får sitta i vrån där för den blommar med söta blå blommor men bara för en kort period därför så passar det bra att ha något annat i färg bakom den.Jag har målat motiv på en platt sten som här får vara i blickpunkten.
Solen är även givmild i dag även om det är kyligare än i går.
I kväll ska jag i väg på trädgårdsträff hos Oves plantor vilket jag ser fram emot så då blir det helt säkert flera växtinköp.
Ha en fortsatt bra Torsdag




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar