lördag 25 maj 2013




Och gör så att blommorna blommar
Och det gör det ju nu för fullt för dessa vilda Förgtmigej de blommar för fullt i torpets omgivningar och  då känner man att nu är den här sommaren som vi har längtat så mycket efter.När man nu har fulla omgivningarna med fina vilda blommor i överflöd så måste man ju bara plocka in en bukett.
Och det har jag naturligtvis gjort och se så fint det är jag tycker att det är nästan de vackraste buketterna.Dessutom så behöver man inte snåla även om jag här har endast plockat in lite grann men det är mest för att få se på dem på nära håll.De behöver ej heller någon särskilt fin vas här har jag satt dem i ett dricksglas.
Nu blommar även Åkerbären tyvärr så sitter dessa vid vägrenen där det är en ganska så livlig trafik så när bären kommer så kan man inte smaka på dem men blommorna är i alla fall söta att se på.
I går hade vi en heldags shopping i Piteå med våra vänner och det blev en hel del ögonshoppande för min del jag ska ju snart dit igen så då kanske det blir mera.Det är kul att fara iväg en dag och göra någonting annat sedan blev vi bjudna på både bilturen och middag inte så dumt så när vi åter kom hem så bjöd vi på kaffe efter maten och en kaka.
I dag har vi på förmiddagen varit till stan och helghandlat i kväll blir det att fara i väg och plantera på gravarna inför Morsdag.
Ha en bra Lördag kväll.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar