söndag 2 juni 2013





Söndagsbilder
Se så söt den är den japanska Aklejan med sina vita och blå blommor som just nu har slagit ut i min rabatt.Vi har ju äntligen fått regn  så därför vilar det några droppar på dess blad regnet var mycket välkommet det började bli ordentligt torrt.
Den vita Rosenbräcka som jag har i min rabatt har börjat blomma jag är så förtjust i dem för de blommar tidigt och sedan när de har blommat klart så brukar jag klippa bort det som har vissnat och då blir det kvar fina runda gröna kuddar.
I går så hade vi en trevlig dag tillsammans med vår juntagrupp då vi begav oss till Piteå för shopping.Vi började dagen med att gå ner till en park som ligger vid vattnet där det fanns bänkar att sitta på där Eva i gruppen hade tagit med sig kaffe och goda "bråttombullar" som hon bjöd på vilket smakade gott. Det behövde vi allt för sedan blev det att vandra ut och in i olika affärer.Jag handlade inte så värst mycket men denna vackra kristall inköpte jag för dem kan man inte motstå  här har den fått sällskap med Äppelblom.

Nu har vi ju även placerat ut vår vatten sten som det porlar så fint omkring när vattnet kommer upp genom stenen och landar runt den.Det är ett avslappnat ljud som man kan lyssna på en god stund när man intar fika på vår uteplats eller sitter och slöar i hammocken.
Just nu så har det ljusnat men de lovar mera regn med inblandning av åska regnet det kan vi gärna ta lite mera av för det behövs.
Det  blir nog  en skogspromenad  under dagen även om det skulle regna för det var ett tag sedan nu  och man är ju inte gjord av socker och kläder för regn har man ju  hängande i sin garderob.
Ha en bra Söndag nu så här i början av sommarmånaden Juni.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar