onsdag 12 juni 2013





Onsdag och mera blommor
Visst är den fin när den blommar denna Apel den står inte i vår trädgård utan hos min bror där vi har fått i uppdrag att vattna då de är på semester en vecka.Om vi hade plats så skulle jag helt visst vilja äga en sådan men vi har i nuläget flera träd på vår tomt och just träd ska man vara rädd om och inte såga ner så därför så får jag väl gotta mig åt andras Aplar.
Den vita Rosenpionen står även den i deras trädgård och jag har ju önskat mig en sådan vi får väl se om inte min önskan en vacker dag ska slå in jag tror visst att jag kan få mig en liten planta om jag ber snällt.Den är ju helt otroligt fin med sin fräscha vita elegans.
I vår trädgård så blommar denna bedårande Iris med sin fina lila färg har fått den av en granne och jag är så glad över att den blommar här hos mig också det gäller ju att sätta dem på rätt djup i jorden för att de ska blomma.
Dessa vackra Lupiner har min torp granne satt vid infarten upp till deras sommarhus hon har planterat en hel del med olika Lupiner och har haft turen med sig för de allra flesta har nu slagit ut och fler är på gång.Det kommer nog med tiden att bli ganska så fint vid den uppfarten.Det är så vackert när det är många som blommar samtidigt som man kan se i olika dikesrenar när man är ute och bilar i vårt vackra land.
I går var jag till min granne och hjälpte henne i hennes trädgård det gällde speciellt  en ganska stor rabatt som hon inte visste hur hon skulle få till den.Det blev även att titta över andra rabatter då vi var på gång det blev även gödsel och vatten så nu ska det väl bli förhoppningsvis som vi tänkte oss.Det såg i alla fall bra ut för med gemensamma krafter så flyttade vi runt olika plantor och under tiden så hann vi även prata om olika saker sedan när arbetet var gjort så blev jag bjuden på lunch.
I dag på morgonen så har vi fått ett härligt regn och nu kommer den ljusblåa himlen fram åter och förhoppningsvis så får vi sol i dag.
Ha det som allra bäst





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar