onsdag 5 juni 2013




Mera vackert att vila ögonen på
Vilken sommarfägring det är i vår natur en del myrar är klädda i vita blommor och mot det gröna så blir det så här vackert,det  är Myrpors och en del andra vita blomster som ger denna effekt.
I vår trädgård så har ängeln fått sätta sig på sin sten där den har suttit i åtskilliga somrar och nu blommar Löjtnantshjärtat och då blir det ett romantiskt inslag tillsammans med randgräs.
Den söta Veronican blommar så här fint den brukar endast få sitta i rabatten tills dess den blommat klart då får den plats i vårt trädgårdsland för att ge plats åt vita Mattram till exempel som jag brukar ha i rabatten.

Det är blomman som Ni ser på bilden det är en så söt växt som jag kan rekommendera den här har jag ju tidigare berättat  om har följt med jord som vi köpte en gång för den växer vilt på ängar.Man kan även köpa den som frö men då ser den lite annorlunda ut jag tycker nog att den som växer vilt är vackrare i sin utformning.Den fröar även av sig så nu på våren så brukar jag ta tillvara plantor som kommit upp och plantera tillsammans till en större planta.Den är tacksam och blommar hela sommaren.
Nu har vi fått ett rejält bakslag med endast 10 grader och mulet men det ska visst bara vara tillfälligt det är åtminstone ett bra arbetsväder.
Ha det så gott tills vi hörs igen

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar