torsdag 27 juni 2013





Trädgårdsvandring
Den här Cameliont busken fanns vid husets framsida och hade blivit ordentligt reslig och vacker med sina blad i rosa/grön/vitt.I Skellefteå är det ju olika zoner och på Sunnanå där denna trädgård var så var det säkert en bra sådan för allt verkade växa bra där.
Man får så många bra idéer när man åker i väg till olika trädgårdar för det är ju så att vi gör alla olika för vi gör allt på vårt eget vis.Här är en vacker kombination med olika gröna nyanser.
För att inte tala om dessa vackra Daggkåpor som här står på rad på muren så vackert.Dessa gör sig bäst när man har planterat dem i grupper det har jag sett på många ställen.
I trädgården stod även denna fina pion som blommar så här fint kan säga att våra Pioner de är bara i knopp ännu men då har man ju kvar det goda.
Dessa söta får fanns i Byske dit vi begav oss först och tittade på deras trädgård en trädgård som inte är så gammal och verkade vara under uppbyggnad.
Dessa fina prästkragar  stod i en av rabatterna jag kommer med mera bilder därifrån senare.
Vi hade en trevlig kväll för när vi varit och sett allt vackert så begav vi oss till Campus där vi uppsökte en bänk där vi kunde titta på drakbåtsrodden och samtidigt inta fika som jag hade tagit med mig.
I dag däremot så regnar det ordentligt.
Ha en fortsatt bra dag
 

 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar