lördag 29 juni 2013





Lite nyinköp och andra saker
I går var vi till våra vänner i Kåge och skulle hjälpa dem med att få ner båten till havet medan våra karlar gjorde det så var vi kvinnor på shopping till en blomsteraffär och en prylaffär.Från den prylaffären Fem rum så hade jag fått ett presentkort förra året när jag hade födelsedag så nu passade jag på att inhandla något för detta kort och då blev det en lykta som jag föll för pladask jag köpte även sidenrosor som var fina.
Min väninna hon köpte denna söta korg på rea på blombutiken den passar så bra att ha i hennes köksfönster.
Hos min väninna så växer denna otroliga växt som jag tyvärr har glömt namnet på den har inte blommat förut men i år så är det på tiden att den visar upp sig och den är otroligt speciell.Bredvid den så står rosa Krollilja och håller på att slå ut.
Ute mellan plattorna så har Kungsljus hittat en bra plats att växa på men jag förstår inte varför den ska växa just där för där har den egentligen inte så värst mycket utrymme och det måste ju även bli otroligt torrt.Växter dem kan man jobba mycket med för att de ska trivas men om de väljer plats själva så visar det sig att de inte alls är så kräsna.
I går var det fint väder men det blåste i dag har vi ett mycket mera gynnsamt då luften är behagligt ljum och solen lyser i bland mellan molnen även om molnen dominerar.
Ha en fin eftermiddag





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar