lördag 6 oktober 2012


Piedestal och sovande ängel
vad en burk med vit färg kan åstadkomma.För piedestalen har varit brun men jag kände att vitt skulle vara mycket snyggare och jag ville även förändra  i vår inredning lite grann för den vita korgen har jag haft på golvet så då blev resultatet detta och jag blev mycket nöjd.
Den söta sovande ängeln har fått flytta ner från en hylla och får nu sova vidare under piedestalen.Ängeln har jag någon gång för flera år sedan köpt på en marknad jag är ju lite svag för änglar och just denna kunde jag bara inte motstå.
Vi har verkligen fått en hel del regn mätaren ute har svämmat över och även om det börjar ljusna så är det en hög luftfuktighet.I går kväll var jag på fest tillsammans med mina före detta arbetskamrater och vi hade det mycket trevligt. Carin skulle avtackas och hon hade tagit på sig en rolig klädsel tillägnat kvällen så bara det gjorde att det blev en uppsluppen stämning.Harriet hade fyllt jämna år och även Gunvor har uppnått åldern då man kan sluta arbetet och göra något annat alla dessa blev uppvaktade med gåvor.
Ha nu en fortsatt bra dag alla som tittar in på min sida.

2 kommentarer:

  1. Vilken rolig kväll! Det var extra kul att såna som slutat också kom och att det även kom folk från förra arbetsplatsen. Vilket bra ställe vi jobbat på, det känns bara vänligt och glatt där.Stort tack och kram/Carin

    SvaraRadera
  2. Jag kan bara instämma för nog var det en rolig kväll alltid.

    SvaraRadera