måndag 1 oktober 2012


Lite höstpyssel
Jag har torkat blad av Lönn dessa blad fann jag på vägen utanför min brors grind, för själv har jag ingen Lönn på tomten och i stället för att låta dem ligga och bli förstörda så tyckte jag att det vore bättre att ta hand om dem, för de är ju så fina i färgen nu på hösten. Den vita vackra frukostkoppen som jag placerat en del av löven i har jag en gång i tiden fått av min väninna Ingrid.Jag gjorde även en bladboll att ha som dekoration på dörren,de bladen är däremot inte torkade och det blev rätt så fint om jag får säga det själv den lyser i alla fall upp mot den bruna dörren.
I dag har vi uppehåll och jag ska efter lunch bege mig ut i trädgården för att göra mera höstfint bland annat ska jag lägga mossa i min välkommenkorg vid entrén men då måste jag ha hjälp av min make jag ska även gå och hämta Tallris för att sätta dit.Denna dag som är den första Oktober kommer nog även den att fyllas med diverse göromål precis som alla andra dagar tiden står verkligen inte stilla utan går fortare än någonsin.
Jag hoppas att ni får en härlig dag


4 kommentarer:

  1. Vilken fin bladboll

    SvaraRadera
  2. Glömde namn/Carin

    SvaraRadera
  3. Den var dessutom lätt att göra en ståltråd och lönnblad

    SvaraRadera
  4. Jag kan tycka att det är så snyggt när andra har pysslat och dekorerat men själv är jag dålig på sånt. Lönnlöv är väldigt dekorativa och bollen du har gjort blev riktigt fin.

    SvaraRadera