torsdag 4 oktober 2012



Fin höstplantering
dessa vackra arrangemang finns hos min väninna, fint att plantera tillsammans olika höstväxter och naturligtvis så måste man ha olika mossor för att det ska komma till sin rätt på bästa sätt särskilt vitmossan gör sig bra och är vacker.I går hade vi ett riktigt fint höstväder med tolv plusgrader och en sol som flödade.Jag befann mig hos min väninna och hjälpte henne med hennes fönster det känns bra att veta att de nu är rena och fina.I dag har vi en mulen morgon och jag ska baka glutenfritt bröd bland annat så dottern  kan ta med sig då hon kommer hem under helgen vi får se om det blir någonting annat också då jag håller på.Jag hoppas att solen kommer fram efter lunch för då ska jag bege mig ut på en skogspromenad.
Ha en fortsatt bra dag


2 kommentarer:

  1. Väldigt snygga arrangemang det där. Bodde jag mera söderut skulle jag kanske tänka mig att göra något i den stilen men här är det ju så otacksamt med snön som snart kommer och döljer hela härligheten. Till och med ljungkrukorna jag brukar ha på väggen under brotaket brukar bli snötäckta. Så jag nöjer mig med att beundra arbetet andra lägger ner med att pryda sina infarter.

    Sol i dag kan du nog glömma, regndiset ligger tungt över nejden. I alla fall här hos oss, ni närmare kusten kan i bland ha lite annat väder.

    (Jag ser att det här blev en riktigt pessimistinlaga och det var inte riktigt meningen.)

    SvaraRadera
  2. Jag tror nog också att snön kommer att lägga sig tung över arrangemangen men man får väl kanske njuta så länge det varar.Solen den har lyst även här med sin frånvaro och det ville gärna regna men det har varit en skön temperatur tio grader så promenaden i dag blev ändå härlig.

    SvaraRadera