söndag 17 mars 2013




Vackra vita Söndagsbilder
Över vår bygd vilar ett vitt täcke någon har slängt ut pudersnö på alla grenar och det är så bedårande vackert.Man tror inte sina ögon när man tittar ut genom fönstret och ser hela härligheten nu behövs det bara börja blåsa så försvinner allt på en gång.
Vi har på morgonen skjutsat vår dotter till flygplatsen hon har varit hem en kort sväng och sjungit på hockeyn i Skellefteå kraft arena och när vi åkte i väg så hade jag kameran med mig och det var tur det.

För när vi åkte tillbaka hem igen så mötte oss ett antal vackra renar och då blev helt plötsligt bilden komplett. Vi har inte haft några renar i vår omgivning de senaste vintrarna så det var ett tag sedan man såg någon de verkade må ganska så bra de stödutfodras ju oftast med hö men de hittar kanske även mat under snön.
I dag på morgonen så var det 15 minusgrader så kung vinter vill inte släppa sitt grepp.Nu har vi ju påsken på ingående så efter det så får det gärna börja bli plusgrader det skulle åtminstone jag tycka vore bra.
I dag har vi en hel del skidåkning på programmet, ja jag ska inte åka utan se på Tv.För min del blir det att gå ut på promenad det blev lite dåligt med det i går då ville jag vara tillsammans med dottern när hon nu var hem och hälsade på.
Ha nu en fortsatt bra Söndag


 

2 kommentarer:

  1. Det är otroligt vakert på förmiddagarna innan frosten så smått börjar dala ner från träden. Men även sent på kvällen när snön som värmts upp av solen avger fukt som snabbt kyls av och lägger sig som frost på träden, ja överallt. Nu kan jag ana att dimman är på väg att lyfta, det rör sig lite i grenarna och solen kommer nog snart att lysa från en blå himmel.

    SvaraRadera
  2. Ja nog är vintern vacker allt särskilt när man får se den som den var på förmiddagen.Nu vill man gärna ha lite mindre kallt det skulle inte vara så dumt men efter Påsk kanske kung vinter drar sig tillbaka då tycker jag att han har gjort sitt.

    SvaraRadera