fredag 15 mars 2013





Dagens tema  - Vatten
Det går inte att komma från att nog är det allt bra fint med en hel sjö full med härligt blått vatten särskilt en sådan här fin sommardag.Vid Lidträskets sjö så har vi haft nöjet att tillbringa midsomrarna de senaste åren och förra året så var det så här fint.Bilden andas svensk sommar när det är som bäst tycker jag.
I vår trädgård i anslutning till vår uteplats så har vi en springvatten sten som vi kan höra porlet från när vi sitter och njuter av tillvaron. Vi kan även se en del fåglar både duscha och dricka  här om man sitter riktigt tyst.
Det här fågelbadet har jag själv gjutit och ställt på stubben efter vår Björk som vi sågade ned för några år sedan och det går nu inte att plocka bort för det har vuxit fast.När jag ska rengöra det så får det bli på plats men det går det också. Fågelbadet gillas av de som det är ämnat för jag har sett flera stycken som badar här varma sommardagar vilket är riktigt roligt.
Här har jag endast ett blomkruksfat det är inte så värst noggrant vad man har vatten i för bada det gör fåglarna ändå. Här ska jag göra ett nytt i cement har jag tänkt jag har tagit hem material för detta ändamål.
I vår trädgård så finns det ingen damm och vi ska inte heller göra någon även om det kan vara fint utan det går så bra att ha dessa bad på flera ställen.
Nu när jag har lagt upp dessa sommarbilder så börjar man ju längta ännu mera efter sommar särskilt nu när vi har minusgrader dygnet runt.Det är för tur att man kan ta fram dessa bilder och drömma sig bort en stund det ska jag nu fortsätta och göra så jag får önska Er en härlig Fredag eftermiddag.






2 kommentarer:

  1. Ojoj, vad jag ligger efter här i din blogg och så många fina inlägg du lagt in!
    Det är inte utan att man börjar längta efter lite vattenytor i omgivningen men det lär dröja innan vi ser det. Till skoteråkarnas glädje kanske. Däremot har det ju varit några dagar nu när man har kunnat sitta ute och njuta av solen och värmen den börjar ge. Alltid något.

    SvaraRadera
  2. Ja nog blir det allt härligt när vi börjar ha varmare dagar framöver och det börjar åter droppa fån taken.Skoterspåren de är åtminstone i fin form tack vare kylan och är härliga att promenera efter.

    SvaraRadera