måndag 11 mars 2013




Svarta ting i trädgården
I trädgården så kan man ha vilka färger som helst här har min väninna målat en gammal kista i svart och den blev riktigt fin och passar så bra mot den röda väggen.Tillsammans med gröna växter och ett fat med Taklök så blir det en fin kombination.
Och ovanför kistan så sitter den gamla hyllan med sina vackra hängare även den blev fin att ha på husväggen på hyllan så står vackra saker som pryder en hylla av klass.
Jag ska ju inte vara sämre jag utan har nu målat en korg i svart så får jag fylla den med vackra blommor till sommaren.Jag har tidigare haft en liknande korg i brunt men den har nu börjat rasa ihop så därför så passar det bra att måla en ny korg med en annan färg.
Den ska bli så fin när jag får fylla den med blommor i vackra färger Ni kommer helt säkert att få ta del av min komposition när den tiden kommer var så säkra.
I dag har vi även en grå himmel även om solen har försökt tränga igenom men nådde inte sitt mål i dag heller, men det är noll grader så det har varit en härlig temperatur i alla fall.
Ha en fortsatt bra dag


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar