torsdag 14 mars 2013



Min bloggplats
så här ser det ut när jag skriver på min bloggsida då vi har en gammal dator  som vi ansluter en roter  till när vi vill ut i zaiberrymden.Datorn är inte längre så ny så man vet inte hur länge den håller måttet,ibland så är den ganska så hopplös man får hålla på en stund innan den gör det vi vill att den ska göra.Den dagen vi byter så blir det troligen en bärbar men än så länge kommer jag att fortsätta skriva på denna.
När jag sitter här så kan jag titta ut genom fönstret och se både fåglar och en och annan som är ute på promenad på gatan då fönstret är mot söder så kommer det  även ett härligt ljus in i detta rum.
På väggen sitter ett kort som jag hade på mitt jobb på en anslagstavla den ger mig ett positivt budskap och jag blir glad åt den varje gång som jag ser  på den.
I dag har vi varit på bilprovningen med vår bil och fått den godkänd vi blev trevligt bemötta där även om de hade datastrul,sedan veckohandlade vi och efter det åkte vi hem för lunch.Solen lyser på oss även denna dag men luften är kylig ännu ett tag.
Ha en bra eftermiddag



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar