onsdag 28 januari 2015




Onsdagsinspiration
Medan man väntar på att Våren ska komma i gång på riktigt så har jag roat mig med att sätta Pelargonsticklingar. Jag har några Pelargoner som har hitintills klarat vintern bra och då ska man passa på att sätta några fler av en sådan jag blev inspirerad av Gunnel Carlsson som visade i programmet Go kväll hur lätt det är.
Jag hade i mina gömmor en gammal morgonrock i frotté som jag aldrig använder och som har varit med ett tag och tänkte att jag kan ju göra någonting annat av den för nu använder jag mest morgonrockar av fleece för jag tycker de är mest bekväma.Det fick bli både en vanlig frotté handduk och två gästhanddukar och med en  spets på som dekoration så blev de riktigt fina. 
I dag har jag varit och inköpt en Peperonia en sådan här växt hade jag en gång i tiden och de är så fina i bladen tycker jag.Den här dagen den har försvunnit med hast och morgondagen lär göra det ännu fortare.Då har jag inplanerat en stund på vårt stick café här i byn samt konsert på kvällen då vi ska lyssna på Tommy Körberg och det ser jag fram emot.
Ha det nu som allra bäst och ta vara på Er


 

1 kommentar:

  1. Jag såg också Gunnel Carlsson och gjorde också nya sticklingar. Det behövs litet trädgårdspyssel nu. / Britt

    SvaraRadera