måndag 19 januari 2015




En god Måndag
I dag är himlen grå och solen lyser med sin frånvaro och det är tio grader kallt precis som det ska vara när det är Januari,vårt torp ligger i vintervila och det är omgärdad av vit vintersnö. Skoter spåret som går över vår tomt där har börjat användas för i helgen så hade vi dagar med nästan vårkänsla då solen ville bryta sig igenom och det var en härlig temperatur ett väder för både skidåkare och skoter åkare.
Jag har plockat in Blåbärsris och satt i vatten och jag har nog aldrig tidigare plockat in riset så tidigt som i år det har nu börjat komma så smått med sina blad  och i sinom tid så kommer det att blomma med söta små klockor.Det är väl för härligt när man nu kan börja så smått att tänka på våren igen.
Jag har även köpt mig en brokbladig Dracena på stam som  heter Golden coast  jag är ju ganska så förtjust i växter både ute och inne när dess blad är brokbladiga då infaller mitt ha-begär på en gång så klart.
Tänk att vi redan har hunnit passera mer än halva månaden Januari det är inte klokt vad tiden går fort beror nog på att man trivs med tillvaron och att man har en hel del att pyssla med.I dag på förmiddagen ska jag ta hand om en del hushållsbestyr och sedan efter lunch så ska jag bege mig ut i den härliga vinternaturen på en promenad man kan säga att jag kommer att ha en god Måndag.
Till dig som tittar in så säger jag  att "jag önskar Dig en dag då drömmar slår in" och som avslut får jag tacka för trevliga kommentarer i mitt förra inlägg som alltid så är det lika roligt varje gång Ni tar Er tid och skriver ner några rader.

  


1 kommentar:

  1. Det är inte klokt vad tiden går fort. Igår hade jag litet vårkänsla, men idag är den precis bortblåst. Snöyran har hjälpt till med det. / Britt

    SvaraRadera