onsdag 14 januari 2015




Ljusglimtar
Nu när vi har börjat vår väg mot ljusare tider igen så brukar jag alltid efter nyår köpa mig en vårblomma och i år är inget undantag.För inte kan man annat än bli frestad när butiken har så här vackra blommor att erbjuda.När sedan vi kommer in i Maj månad då kan man ju plantera ut den och har man riktigt tur så kan det bli så att den även blommar under sommaren vilket har hänt mig några gånger.
Nu har vi fått så mycket snö så där det inte är uppkört med skoter så blir det till att plumsa i snön men den är så luftig så det gör inte så mycket och ännu mera motion blir det på köpet.På bilden så ser man även aftonrodnaden  så vackert rosa ja man bjuds på många ljusglimtar och gillar man att fotografera så finns det många vackra objekt ute i vår natur och det är riktiga julkortsbilder.
I kväll så är det jag som öppnar upp för juntakväll på det nya året och det ska bli så trevligt när mina vänner kommer hit.Jag tycker om att duka med min mammas vackra hemsydda dukar och inte gör det något att vi råkar ha Stig Lindbergs tekoppar Röd aster att dricka te ur när vi sedan ska inta fika.Tyvärr så har jag inte asietten till kopparna men jag brukar använda en vit det går också bra.Jag har även glädjen att hälsa välkommen en ny följare på min blogg Marit Helene Gåsland det är så trevligt att se att Ni gillar min sida och vill följa den.
Med det så önskar jag alla en fin eftermiddag.


 

1 kommentar:

  1. Visst blir man frestad av vårblommorna. Jag köper först tulpaner och litet senare primula. Är det en primula. eller? Fin iallafall.
    Vi har också snö, men inte alls lika mycket.
    Kul med gammalt porslin, fast jag hittar inga tillfällen att använda det. / Britt

    SvaraRadera