söndag 18 augusti 2013





                                                            Fredagsutflykt               
                                                               
Tillbringade vi eftermiddagen på detta mysiga ställe det är i min väninnas barndomshem.När man går in i huset så andas det sommaridyll precis som man ser i Astrid Lindgrens filmer där man bor i hus med glasveranda.Vi hade otroligt tur med vädret för männen i sällskapet skulle jobba med en del praktiska bestyr på huset och då krävs det fint väder.
På tomten så står den fina ladan och bredvid står den gamla båten som nu har fått en beklädnad av hallonris en båt som  har gjort sitt då den har med all säkerhet använts vid fiske i havet som inte ligger särskilt långt från stället.
Vi plockade upp de Hallon som fanns kvar det fanns även lite grann Röda vinbär som även de plockades det fick bli en god efterrätt efter årets Surströmming som vi sedan åt tillsammans men på en annan adress.
Det blev även en liten trädgårdsvandring i min väninnas trädgård där denna vackra Dahlia visades upp och om den kan man väl inte säga annat än att den är magnifik i sitt omfång.
När vi ändå var på vandring så gick vi över till deras granne där denna vackra Lilja stod så graciös och vacker,tyvärr så vet jag inte namnet på den.
I går var vädret allt annat än bra det regnade som om himlen hade öppnat sig och med tanke på Fredagens bestyr så var det i grevens tid som arbetet på huset blev gjort,  men i bland ska man ha "flyt" så är det bara.Jag hade inte velat ha gårdagens dåliga väder heller förra lördagen då vi hade vår visning då hade det inte varit lika trevligt.Man kan säga att vi är väldigt beroende av att vädret visar sig på sin allra bästa sida särskilt när man har planerat in något speciellt.
I dag kanske vi får sol om vi har turen med oss blir det en bra dag så ska vi åka till vårt torp för nu var det någon dag sedan vi var där.
Till Er så önskar jag att Ni får en riktigt härlig Söndag
 







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar