tisdag 27 augusti 2013







Från en tid för länge sedan
Inne i detta gamla hus är det som ett museum där känner man tydligt vingslagen från en tid för länge sedan när människor levde mycket enkelt.Huset finns hos våra vänner som de har valt att bevara i den stil som det en gång såg ut vilket är roligt för oss i nutid att få se.
Ute vid trappan så står den gamla cykeln som någon säkert har cyklat på i många mil kan man tänka och i dag får vara till prydnad från en svunnen epok.På trappan står ett vackert blomsterarrangemang.
Inne i huset så finns det gamla vackra saker att beskåda som pigtittaren och den gamla väckarklockan och en hel del andra saker förstås.
Och på bordet så ligger de runda gamla glasögonen något som väcker härliga minnen för min del.För ungefär liknande glasögon hade min farmor på sin näsa och jag har faktiskt provat dem var bara tvungen att göra det.
Inne i huset så står det som det ska i ett så gammalt hus vackra Pelargoner, här i fönstret så är de röda, i ett  annat  så är de
rosa och vita  och alla vet jag trivs väldigt bra här inne då det är en perfekt temperatur för dem.Det är kul att stiga in i ett hus med många gamla saker för på något vis så känner man lugnet infinna sig här inne, för här finns ingen stress.
Tillbaka till nutid i dag har vi även haft en fin sensommardag då vi varit på vårt torp och blev bjuden på eftermiddagsfika hos våra grannar, där vi satt ute i det härliga vädret i flera timmar och hade det trevligt.
Nu börjar mörkret lägga sig utanför mitt fönster hoppas att även Ni har haft en bra dag.
Ha det som allra bäst


 



 
 







 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar