onsdag 7 augusti 2013







En dag vid havet
Med motorbåt gick färden till den ö som vi skulle vara på häromdagen när vi var på havsutflykt tillsammans med våra vänner.Solen sken från en himmel som hade en del molnslöjor på sig och det var 27 grader varmt och endast ljumma vindar till och med på havet, alltså en helt underbar dag för en utflykt.
Inifrån stugan så är det en fin utsikt mot vattnet  vi satt sedan och fikade nedanför stugan det blev både smörgås och  god Butterbulle den här dagen.Där kunde vi sitta en lång stund och bara njuta av det härliga vädret och Trollsländorna de dansade runt omkring oss men tyvärr så gick de inte fånga dem på bild dessa skönheter.
Sedan gjorde vi en rejäl skogspromenad i en förtrollad skog där furorna står höga och sträcker sig mot himlen då skogen är en gammal skog ljuset lyste så vackert in mellan träden.
Under promenaden så hittade vi Åkerbär som vi mumsade i oss och som naturligtvis var jättegoda När dagen led mot sitt slut och vi sedan kommit till fastlandet igen så avslutade vi den med middag från närbelägen grill.
När vi körde tillbaka till vår by så hade vi en fantastisk solnedgång naturen den kan verkligen trollbinda en med sina magiska bilder.
I dag har vi sol och det blir helt säkert en fin dag vi kommer nog att åka i väg till vårt torp och njuta av den fina dagen.I går fick vi lite regn vilket även det behövs för värmen har gjort att det torkar fort i alla rabatter.
Ha en fortsatt bra dag






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar