tisdag 6 augusti 2013






Blomsterpoesi
På nytt så gör mig den underbara rosen Bonica mig glad den kommer troget varje sommar och den blommar ännu mera i år tycker jag.Den härliga sommarvärmen har gjort särskilt rosorna gott för de gillar ju både sol och värme.Jag har planterat rosa Brudslöja tillsammans då blir det en vacker komposition och lite grann romantisk när båda blommar samtidigt.
Den vita Kransveronica blommar även den just nu och Humlorna samlas i flockar på dess spiror de verkar verkligen gilla den mycket något som även jag gör för den är så vacker i sitt växtsätt.Jag har varit tvungen att binda upp den med ett snöre för när regnet kom sist så började den luta mot marken, inte så konstigt då spirorna blir ganska så tunga när vattnet stannar i dem.
Den vita Höstfloxen är så vacker och nu har den blivit ganska så stor där den står och gör sig så bra mot den röda väggen och tillsammans med den magnifika röda Rosen så blir det så fint. Det vita syns ju även så bra då det nästan lyser om den.
Hos min svägerska så blommar det även så här fint här har hon ett Fänrikshjärta och en Lewisia som blommar i dessa vackra färger tillsammans med rosa stenar så blir det extra fint.
I dag har vi en fantastisk sommardag det var det även i går när vi var till vårt sommarparadis och tog vara på dagen på bästa sätt.I dag ska vi på utflykt till havet med våra vänner dagen kommer att bli lite extra kul för till havet är man inte så ofta nu för tiden ,dessutom så har vi samma fina väder i dag.Jag kommer att ta med mig kameran och bildbevis kommer senare på denna sida helt säkert.
Ha en riktigt bra dag




 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar