lördag 21 juli 2012


Vackra vita blommor
som dessa två ju är den ena som är Prickklocka och som verkligen kan förföra med sin skönhet och med sin vita rena uppenbarelse.Den har en benägenhet att vilja ta för sig därför så är det inga problem att dela med sig av fägringen då den förökar sig hejdlöst, men vad gör det när den nu är så vacker och kan glädja många.
Den söta Mattram som finns runt min trädgårdsängel den har ju en gång följt med jorden som vi köpte av en granne en gång i tiden så i bland så får man mycket på köpet.Även de helt underbara och fröar av sig så den finns i vår trädgård alltid och jag hoppas att det ska så förbli för den är helt ljuvlig.
I går hade jag ju namnsdag vilket min väninna i Kåge påminde mig om för jag brukar inte fira det något nämnvärt, vi firade det med att åka iväg på marknad tillsammans  till Byske.När vi gått där några timmar och träffat en hel del trevliga människor så for vi hem till oss och firade med fika och en tårtbit.Dagen avslutades med att hämta dottern från flyget och sedan kvällsfika tillsammans med våra vänner igen då med god laxsmörgås.Vädret var ju även de helt perfekt för alla aktiviteter.I dag så är det en sval morgon, dottern ska sjunga på bröllop i byn så jag hoppas att det blir lika fint väder som i går för då vill det till att vädret är perfekt
Ha en härlig dag

2 kommentarer:

  1. Prickklocka har jag haft en längre tid men den rosa varianten. Jag visste inte att det fanns vita också. Blommorna är jättefina men jag tycker att dom lätt blir skräpiga då dom vissnar ganska fort. Dessutom blir ma klibbig om fingrarna när man plockar bort dom vissna blommorna.
    Vita blommor jag har är bl a Jakobs stege, krollilja, vippslide, strandtrift, vitpytta och flox. Jag tycker att floxen är så fin när sommarkvällarna börjar mörkna, dom blir nästan självlysande.

    Lördagen blev vår dag i Byske och marknaden där. Svalt i luften men ganska varmt i solen och mycket folk.

    SvaraRadera
  2. Många av blommorna du räknar upp har jag men jag saknar Vippslide den har jag aldrig haft. Vitpytta däremot har jag haft för några år sedan här hemma i trädgården men jag flyttade den till vårt sommartorp då jag behövde platsen för någon annan blomma.Jag är så glad över Floxen som kommer på hösten när annat har blommat över även jag har den vita som jag fått av en arbetskompis.
    Det var även mycket folk i Byske på Fredag då vi var dit så det har nog varit en bra marknad i år.
    Ha det bra så länge

    SvaraRadera