måndag 9 juli 2012

Så här fint blommar Hansarosen på vårt sommartorp, den är så vacker och har inga  stora anspråk på  vart den sitter  och den doftar även gott.När vi flyttade till vårt hus på gatan så fanns det en hel häck av denna ros och visst var det vackert när det blommade men det var bara då den var fin.De ungdomar som då var ute och körde scate på gatan och råkade ramla rakt in i häcken hade nog  flera taggar på sig när de steg upp det var inte en helt härlig upplevelse.Vi beslöt att ta bort den och byta ut den mot en häck av Rönn i stället vilket vi inte har ångrat.På sommartorpet har vi satt flera Rosor mot vägen och där pryder den sin plats och blommar så fint varje sommar.
Något mera som blommar på torpet är även denna  Vallmo och den är så bedårande  och  dess blommor är verkligt stora  jag tror att den trivs riktigt bra där den är planterad och får gärna föröka sig.
Den här fina solnedgången hade vi i går kväll när vi körde hem från Umeå efter att vi varit dit och hämtat hem dottern från flyget.Men innan vi hämtade henne så blev vi bjudna på en tre rätters middag hos brors sonen som smakade gott. Det blev även en visning av Umeå som verkligen gjorde oss imponerad hur mycket som planeras att byggas  i stan där ligger lilla Skellefteå efter kan jag säga.
I dag har vi röjt i våra pilar så nu kommer de att  växa och bli vackra med tiden det blev ett rejält släpvagnslass.Jag vill även tacka för kommentarer som jag får för det värmer ska Ni veta.
Ha nu en bra eftermiddag




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar