måndag 2 mars 2015

                                        Välkommen härliga Mars
En månad då man börjar vara ute lite längre stunder man kan kanske  till och med sitta ute i solen och bara ta in solens varma strålar eller kanske rent ut av eftermiddags fika ute det är inte så dumt,det är de dagar när himlen ser ut som på bilden.I dag så är det en mulen dag men det är plusgrader och det ser ut som vi ska ha det hela veckan jag hoppas att vi får någon dag med sol för den är så välkommen.
Skoter spåren ser ut så här på sina ställen det vill till att det kommer ordentligt med snö om de ska återfå utseendet som det en gång haft, men vill man det egentligen inte jag i alla fall.För ett antal år sedan så hade vi rejält med snö den här perioden och  spåren höll måttet ett antal veckor framåt.Men inte nu längre det är lite annorlunda och då kan man bara spekulera i vad det beror på.
När våren är på gång då brukar min Taklök som jag har under en av våra Pilar tina fram och det har den gjort  redan nu så då är det Vår.
Inne i vårt hus så har jag planterat ner i korgen den här vackra St paulan som jag inhandlade nu senast, för just den här färgen har jag inte den är så otroligt vacker med sin kornblåa färg.Mina egna St Paula de väntar med sin blomning ett tag till men  många av dem är rosa så då är det extra roligt när man hittar någon med en annan färg.Under helgen så har vi  både varit på  begravning men även haft middagsbjudning så i bland så blir det varierande innehåll på veckosluten, min faster gick bort för ett tag sedan hon blev 94 år så hon fick ett långt liv.Jag får avsluta mitt inlägg med att tacka för fina kommentarer i mitt förra inlägg de värmer och hoppas att Ni får en riktigt fin Måndag alla som tittar in här på min sida.



2 kommentarer:

  1. Än är det vinter kvar, även om dagarna blir ljusare och de små första blommorna tittar fra. Fika ute längtar jag också efter. Det har inte blivit än. / Britt

    SvaraRadera
  2. Trevligt när taklökarna tittar fram. Här verkar det som om nån käkar upp dem under vintern. Om det är vinter ute så tar du minsann igen det med råge inne. vilken vårbomb i korgen!
    Allt gott
    Anette

    SvaraRadera