måndag 9 mars 2015



En solig Mars måndag
I går när det var Vasalopp och allting så hade vi en riktigt fin Marssöndag det var härliga varma grader och jag lockades ut att sätta mig i min solstol och bara njuta.Nu har det tinat bra vid vår groventre så just nu ser det ut så här så snart är all is borta som vi har vid vår infart det känns hur bra som helst.
Jag längtar verkligen tills det ser ut så här och nu närmar vi oss med stormsteg även om vi helt säkert kommer att få några bakslag i form av snö men man kan ju njuta av solen och varmare väderlek de dagar som vi har det tills vidare.
På Lördag när solen lyste med sin frånvaro så kände jag för att baka.Det är alltid roligt att plocka fram något gott från frysen som man bakat själv när det kommer någon som man vill bjuda på fika eller bara då vi själva längtar efter något gott till kaffet.Jag bakar gärna från recept som inte är allt  för krångliga det blev även en sockerkaka den här bakomgången.
Jag bakade dessa goda muffins det är Toscamuffins och de smakar verkligen gott, vackra blir de även det blir inte så många av en sats men då kan man ju med fördel göra dubbelsats.
Receptet får Ni här så då är det bara att baka.Jag använde mandelflarn i stället för hackad mandel  till toscasmeten och det gick lika bra
I dag skiner solen men det blåser ordentligt något som det har en tendens att göra i dessa tider vilket är synd för annars så skulle vi nog åkt i väg till vårt torp och suttit i solskensväggen där.I stället blir det en tur till  vår stad ska besöka min före detta granne som har opererat sin höft hon ville ha besök så det blir säkert en bra dag.
Jag får avsluta med att hälsa välkommen två nya följare Ni är så välkommen att följa mig på min blogg och sedan så tackar jag även för trevliga kommentarer i mitt förra inlägg.Ha en riktigt fin början på veckan.
 



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar