onsdag 11 mars 2015




En riktigt solig Onsdag
I dag när solen stod högt på himlen och var otroligt givmild med sina strålar så åkte vi i väg till vårt torp och där mötte oss den här Koltrasten.I dag så sjöng han inte för oss han kanske inte har fått riktiga vårkänslor ännu men jag längtar tills dess att han spelar sin vackra melodi för oss.Nu vet jag ju att han finns där så då är det bara att vänta.
Vi gjorde upp en eld för att koka kaffe på när det blev tid för eftermiddags fika vi fick även besök av en släkting som stannade och pratade bort en stund.Vi pratade  bland annat om hur härlig den här tiden är när vi har allt framför oss vad gäller trädgårdsarbete och annat som vi längtar till.
Här kan man se hur lite snö det ändå är för bakom vårt torp så brukar det vara ganska så mycket men i år så är den snart borta.
I en av torpets rabatter så har det tinat ganska så bra men här ligger också solen på hela förmiddagen Rosen plistret har vaknat till liv efter vinterns sömn.Jag har även planterat vårlökar på olika ställen i vår torp trädgård man måste ju ha fägring även här.Efter fikat så blev det en promenad hem igen och som alltid så är det en härlig promenad.
Jag får önska alla en riktigt fin eftermiddag.

 

 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar