lördag 29 november 2014






Brandgult
är färgen som bloggen Charlottas trädgård   vill att vi ska ge bilder på i dag om Ni klickar på hennes adress så hittar Ni fler bidrag på temat. Jag har några stycken med den färgen men inte så många men här är mina bidrag.
Den här Liljan som jag inte vet namnet på den är en trogen vän i vår trädgård och blommar varje sommar. Det som är med Liljor så kan man ju plocka upp dess knölar och placera ut på olika ställen och de kommer även upp där och förgyller tillvaron som bara dessa blommor kan.
Här har en Lilja blandat sig med Blodoxalis och Mattram som växer nedanför den på backen men det blir en fin kontrast bland de andra kulörerna.



Tagetes här planterad på vårt torp vid stenen upp mot skogen här gör den sig bra med sina härliga färger.


Husarknappar är ju även de så otroligt fina att ha i en kruka på farstutrappan i sommar hade jag den här som blommade länge och var vacker inpå hösten.
Den här Solrosen är väl egentligen mera solgul än brandgul men den får ändå vara med på ett hörn och påminna oss om sommaren. Jag får därmed önska alla som tittar in en riktigt  trevlig helg.






5 kommentarer:

  1. Tagetes mot sten, det var snygg och ger mig brinnande fina idéer till nästa år. :)
    Tack för att du delar dina fina färgstarka bilder!

    SvaraRadera
  2. Underbara bilder.....=)
    Trevlig helg !

    Kram Ninni

    SvaraRadera
  3. Ja, det var lite svårt att hitta något för mig också! Det är ju en härligt, glad färg, men kanske i lagom dos så det inte blir för mycket av det goda ;) Det kanske är därför vi har lite svårt att hitta bilder ;) /Anette

    SvaraRadera
  4. Liljorna mot den röda husväggen ger ett härligtt eldigt intryck! Min orange lilja har mycket skarpare, konstgjorda färger, jag gillar din mycket bättre.
    Ha det bra i vintermörkret
    Marta

    SvaraRadera
  5. Riktigt fina bilder. Ha det gott!

    SvaraRadera