måndag 10 november 2014





Åter en ny vecka i November
Jag vill börja med att hälsa Dig välkommen till min blogg som följare  bloggen Maribel det är så roligt när Ni vill vara med och följa vad jag skriver om.
Nu har vi redan börjat på andra veckan i November tiden den rullar på som vanligt och om tre veckor så är det första advent en högtid som jag verkligen tycker om.Det är allt bra tur att den kommer i slutet på den här månaden för jag ska erkänna att det är inte min favoritmånad trots att jag fyller år i slutet på den.Utanför vårt köksfönster så ser det ut så här nu är all snö borta igen.
Förra året den här dagen så var det vitt på marken och den bleka Novembersolen på morgonen gör sina tappra försök att komma sig upp på himlen.När det är November så behöver den inte sträcka sig så värst högt upp då den snart ska gå ner i horisonten igen.Nu blir det ju mörkare och mörkare en period innan det börjar ljusna men vi får vänta tills den 21 December då det är vintersolståndet efter det så kan man börja hoppas igen.
Under tiden så kan man ju sticka sig ett par TV-sockar som jag har gjort här jag tycker om att ha någonting för händerna jag har flera projekt på gång.
Här får Ni mönstret på dessa sockar.Jag har fotat av det då jag har för åtskilliga år sedan klippt ut det ur en tidning och klistrat in det på ett papper därför så ser det ut så här.Jag hoppas att Ni ska kunna läsa det ändå. 
I dag har vi en mulen dag jag ska ta itu med en del husliga bestyr.Sedan ska jag väl som vanligt bege mig ut på en promenad innan jag sätter mig ner och fortsätter med stickningen eller med julkort som jag även håller på att måla det brukar bli några stycken innan Julen är här.
Ha en riktigt fin dag alla som tittar in här på min sida.













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar