onsdag 19 november 2014




En  Onsdagshälsning
Tänk att min Rosenkalla nu har blommat ett helt år och den kommer fortfarande med nya blommor.Kan inte säga att jag direkt sköter den enligt några regler utan den får en skvätt vatten två gånger i veckan och som tack för det så blommar den vidare.
Jag har satt upp den här vackra bollen den är inte direkt så jullik tycker jag utan den får hänga där bara för att den är så vacker och kan sitta uppe under hela vintern.Som Ni ser om Ni tittar ut  genom rutan så har snön smält och det ligger is fläckar som är förrädisk kvar  inget som jag önskade precis men man får inte alltid som man önskar.Just nu så vill jag att snön kommer och vi får ha minusgrader vi får se om min önskan slår in den här gången.
Så glad jag blev när min Julros hade fått en knopp den fick vi förra julen av min bror och hans familj då var den så vacker..
Då såg den ut så här och därför så hoppas jag nu på att den enda knopp som finns nu ska slå ut till en vacker blomma.
Jag har haft den planterad ute i trädgården under sommaren och tog in den och satte ner den i en kruka,sedan har den få stå lite svalt.Nu hoppas jag att den ska slå ut så småningom jag hoppas även att den kan överleva så den får komma sig ut igen när det blir den tiden.
I dag har vi en mulen himmel och när maken och jag var ut på en promenad i skogen så fick man se sig för då vägen hade blivit isig,nu kom vi oss välbehållna hem även denna gång.
Den här versen passar in på mig i dag då jag nu har en massa önskningar
"Börja alltid med att förvänta Dig att bra saker ska hända " 
Med dessa rader så önskar jag Er en bra eftermiddag.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar