söndag 19 januari 2014





Vintersöndag
På morgonen vid sjutiden så var det 31 minusgrader alltså en riktigt bister morgon då man helst inte vill gå ut och det behöver man ju inte heller som tur är utan man kan stanna inne.Man lägger bara på mera björkved i pannan för det är ju den veden som värmer bäst när kylan är som värst .Vi ska hämta dottern på flyget klockan tretton men då har det nog bara blivit hälften så kallt så det blir inga som helst problem.I eftermiddag så blir det nog en Söndags promenad när kylan bedarrat för vi har inte så värst mycket på agendan en dag som denna.
I går eftermiddag hade vi bjudit hit vänner från Kåge och de kom med den här vackra vasen och buketten så nu fick man in ett stycke vår i vårt kök de är så vackra med sin lila färg.Tillsammans med det vackra hängena från naturen direkt hämtade så blev  det så här fint ihop.Roligt att få Tulpaner för det är inga blommor jag själv brukar köpa så ofta även om jag tycker att de är fina och roligt är det även att träffas och prata bort några timmar.
Ännu blommar den vackra Julrosen  och även den vita Hyacinten har kommit med ett sista flor och det doftar lite grann Jul när man kommer nära.
I köksfönstret så hänger ampeln med den brokbladiga Murgrönan och här trivs den alldeles utmärkt den har växt till sig ordentligt under hösten de brukar ju annars få ohyra men ännu så har den klarat sig från sådana marodörer.
 I veckan blir det att sätta om ett antal blommor för de verkar behöva lite extra omvårdnad jag hör till dem som tycker om att göra sådana sysslor man märker hur fina de blir när jobbet är gjort.
Nu hoppas jag att ni får en bra Januari Söndag.






 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar