torsdag 9 januari 2014







Tillbakablick på Augusti-September-Oktober 2013
I början på Augusti var vi på utflykt till en ö ute i havet och hade en härlig dag där tillsammans med våra vänner.Maken hjälpte till att lägga en ny presenning på en lada men annars så var det bara härligt att vara på ön vi plockade Åkerbär för det fanns det gott om och mumsade i oss min väninna hade med sig gott fika som vi intog nere vid havsbrynet för det var ett jättefint väder.
Den 10  Augusti  så hade vi trädgårdsvisning vi hade ett perfekt väder för detta ändamål och dagen blev mycket trevlig med 140 personer från olika håll som ville se vår trädgård en rolig dag som vi kommer att minnas länge.
  
I slutet på Augusti så var vi ut och åt lunch på Nordanågården tillsammans med en god vän som vi inte träffat på länge efter lunchen så blev det en promenad nere vid Skellefteå älv och sedan blev det fika på eftermiddagen hemma hos Monica.Det var en trevlig dag  då vi tittade i gamla fotoalbum och pratade en del minnen.
September kom med vackert landskap som det är på hösten med alla vackra färger när jag tittade ut från vårt tvättstuge fönster så  hade vi denna fina utsikt.
Den här röda  Rosen  den var till glädje från i slutet på Juli och ända in på höstkanten vid visningen var det många som beundrade den för den har aldrig varit vackrare än denna sommar.
I början på Oktober så blev det till att börja med målning av alla fönster på nedre våningen av vårt hus och efter två veckor så var det klart och resultatet blev ett lyft för alla rum där fönsterna tidigare varit i furu.Nu har jag ju alla fönster en trappa upp i huset men det får vänta för mina armar och axlar måste få vila så vi får se när det blir.
I slutet på Oktober så gick färden till Bålsta för att hälsa på dotter och måg vi hade bra väder för bilkörning och när vi reste tillbaka hem efter några dagar så varnade man i Radion om en storm  vid namn Hilde som var i antågande i södra Sverige  som skulle visa sig gjorde att många fick vara utan ström ett långt tag framåt.
I dag har vi varit och hämtat vår dotter på flyget som varit till Bålsta och hälsat på sin pojkvän sedan blev det även att handla på hemvägen.Vädret är fortfarande mulet men vi har åtminstone 5 minusgrader och det väntas bli ännu kallare så kanske ändå att vintern är på väg vi får väl se hur det går med det.
Ha en fortsatt bra eftermiddag 






 






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar