söndag 26 januari 2014







Lite somrigt
Tänkte att det kunde vara på sin plats att plocka fram ett antal bilder som man kan njuta av nu när vi har rätt mycket vintertemperaturer utanför.Jag blir väldigt sugen på sommar kan jag säga när jag går igenom alla härliga vyer som jag förevigat.
Det Franska Kungsljuset lyser av sig i den här rabatten det är även en favorit att ha då den blommar rätt så länge när den väl börjat man kan nästan tro att den är en perenn, men den är tvåårig.
Dessa rosa tongångar finns i samma rabatt det är Liljor,Rosor och Fackelblomster bland annat för rabatten är rejält stor i omfång.
Det är samma rabatt fast sett på håll man kan även se det Pilträd I bakgrunden som vi sågade ner och nu när det har börjat komma på nytt så blev den ganska så häftig  i sin framtoning skulptural som någon sa.
Den här bilden där man ser en liten bit av trädgården där portalen är en markering att man går in i ett annat rum av densamma är en favorit.Tänk att snart har Januari passerat revy en månad som jag bara förknippar med kyla och vill att den ska passera snabbt och i år så blev det som jag ville för snart är den slut.Det väntar otroligt härliga tider nu när vi går mot Vårvintern som är så härlig i år ska jag njuta lite extra har jag tänkt hoppas att det blir så.
I går kväll blev vi bjudna på kvällsfika hos våra vänner och pratade bort en stund det är ju alltid roligt att träffas vi såg Stjärnorna på slottet och Lasse Åberg hade ju sin dag.Han är ju lite underfundig och inte någon som direkt vänder ut och in på sig själv.
Vi har fortsatt kyligt men solen kanske kommer och värmer upp oss lite grann så det blir kanske en härlig Söndag den sista i denna månad för övrigt.
Hoppas att Er dag blir en bra dag vart Ni än befinner Er
 
 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar