fredag 1 november 2013








Glädjespridare i trädgården
Det kan man väl säga är när Vitsippan blommar tidigt på våren den kommer ju lite efter Krokusar och Pärlhyacinter men ändå så blir man så glad över de söta blommorna när de slår ut.Just den här tiden på året så går man i väntans tider mest varje dag och man blir lika glad över allt som dyker upp i trädgården.
Lycka är även när man kan plocka in sin första vårbukett då känns det lite extra roligt.
Underbart är det även när Häggen blommar den sprider glädje även om jag känner av den en hel del men vad gör det då det äntligen har blivit sommar.
Pionerna när de blommar är ju alltid lika underbart magnifika dessa enorma glädjespridare som sprider dofter för det gör denna.Man kan ju faktiskt ta in och torka dem något som jag däremot inte har provat men jag tror jag ska försöka med det en annan sommar.
Rosorna de vidrör mitt hjärta lite extra och Bonica rosen den blommar ju under sommaren och ända fram till sena hösten tyvärr så doftar den inte men man kan inte begära allt.
Stjärnflocka eller Linnes döttrar som den även kallas de blommar ju precis hela sommaren lång ända till dess att hösten gör sitt intåg.Ja man har många glädjespridare i trädgården det är bara att konstatera.
I dag har vi fått lite vitt på marken och när jag och maken var ut på en sen promenad så hade skymningen börjat falla men vägen genom skogen lystes upp av lite vit pudersnö och allt andades stilla frid .Det passar en dag som denna för vi har förstås varit och tänt på våra nära och käras gravar för tankarna går ju till dem som har en gång lämnat oss för en evig  vila.
Hoppas Ni får en trevlig kväll







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar