onsdag 20 november 2013







I all enkelhet
I vårt kök så har vi satt upp hyllor ovanför öppningen till vår hall och även en ovanför dörren till vår tvättstuga dessa hyllor är ett enkelt arrangemang men tillför så mycket.Jag insåg det när jag plockade ner dem för att måla dem för ett tag sedan hur naket det blev i vårt kök utan dem det blir mer ombonat liksom när de sitter där.Förr i tiden så hade man många gånger just sådana hyllor ovanför dörren så det är ett minne från den tid som var då.
I vårt hem så ställer jag saker som är fina att ha på dessa hyllor och inom kort så ska där stå tomtar där när Advent och Julen står för dörren. 

Den här "fräna" ljusstaken är även den i ett enkelt format men även jättefin den står hos min väninna som fick den i present när hon fyllde år i somras.Det är ju ett vanligt potatisgräv som någon har kommit på kan användas till ljusstake man plockar bara bort skaftet och piffar till det lite grann.
Jag inköpte det här blockljuset för ett tag sedan när jag var och helghandlade i butiken så hade de ställt fram oemotståndliga saker på sin julmarknad och inte kunde jag slita mig från denna för den glittrade så vackert mot mig.Den är ju så vacker att ha framme som prydnad bara just nu fick den lite glitter runt sig eftersom jag är i startgropen inför julens pyntande.
I dag har vi en härlig dag med klar himmel och en sol som med all säkerhet kommer att skina på oss vi behöver all D-vitamin som vi kan få så jag ska ut i skogen i dag ska troligen följa maken för att hämta mera ved.
Ha en riktigt bra dag alla som tittar in på min sida.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar