söndag 24 november 2013






Sista Söndagen i November
Ja tänk vad tiden går jag som inte brukar gilla November månad men inte vet jag vart den tagit vägen kanske beror det på att vi haft en hel del trevligt att tänka på som gjort att tiden gått väldigt fort.
Dessa ljuva glasbollar var bland annat en present som jag fick när jag blev ett år äldre häromdagen.Just nu har jag dem i vårt köksfönster men de ska sättas i vårt rum nu när jag ska börja pynta inför den härliga tiden advent.  Där kan de sitta hela året  för jag tycker inte att de påminner om Julen direkt. Nu finns det så otroligt mycket vackert ute i handeln som man skulle vilja ha men man har ju i sina gömmor en del så då måste man begränsa sig lite.
Den här vackra Flamingon var även det en present och den är ju så otroligt vacker och eftersom jag har haft en sådan för ett antal år sedan så vet jag ju att de brukar blomma väldigt länge så nu får jag gotta mig ett långt tag.
Dessa söta Krysantemum blommor är det som är kvar efter den bukett som vi fick för två veckor sedan det är ju roligt att blommor står sig så bra när man köper blommor särskilt den här årstiden.
I veckan när vi var till vår skog så var där så vackert då träden var fulla av rimfrost jag var bara tvungen att föreviga det.I dag hade vi åtta minusgrader och himlen verkar vara ljus så det blir nog en bra dag.Vi har julmarknad här i vår by i dag det är inte säkert att jag ska dit men däremot så ska jag börja plocka fram lite adventssaker och även bege mig till skogen och knipsa av en liten gran som jag ska sätta i någon glasburk att ha på byrån ni kommer helt säkert att få ta del av den lite längre fram.Vi har ju ingen levande gran och då kan det vara kul att ha en i miniformat i en burk.
Ha nu en riktigt fin Söndag


 



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar