torsdag 31 oktober 2013





Sista dagen i Oktober
Man blir så glad när man får se hur ivrigt småfåglarna badar ännu i fågelbadet  trots att det egentligen borde vara is på badet och snö på marken.Tiderna är förunderliga allt beror nog på både klimatförändringen och de cykler som finns i vårt system mig gör det inget att vi fortfarande har snöfritt bara det kommer i anslutning till första advent så är jag åtminstone nöjd.Det är bara att konstatera att tiden rusar i väg och man börjar så smått fatta att vi går mot advent snart om endast 30 dagar så är vi där, om inte annat så blir man påmind av all reklam man får med posten.
När solen skiner och man är ute på sina vandringar så kan naturen vara så här vacker nu på hösten då är det inte alls svårt att klä på sig och bege sig ut i dag har vi haft en riktigt fin dag återigen.
När Blåbärsriset lyser av de allra vackraste röda färger då är det tur att man kan föreviga det.Bilden tog jag förra hösten när jag var ute på promenad i våra omgivningar.
Det är inte heller så dumt att man sedan går in sätter sig i sin gungstol plockar fram sin stickning och lyssnar på denna bok i lugn och ro.Jag har nog lyssnat på alla hennes böcker och varje gång så är jag lika förtjust.
Ha en fortsatt bra eftermiddag
 
 
 
 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar