söndag 13 oktober 2013






Pyssel på en Söndag
Tänk vad mycket kul man kan göra av servetter har man någonting som man tycker behöver piffas till så kan man använda dem till mycket kul.Man tar ju bara det översta lagret av dem och då blir de så tunna och blir lätta att hantera.
Man behöver ju förstås även lim för att få alltihop att fästa på de föremål som man ska snygga till och det finns att köpa i hobbyaffärer jag köpte mitt på Panduro i Luleå
Den här burken stod i vårt förråd och samlade damm och jag behövde den för att ha värmeljus i den men då den inte var så värst vacker i mitt tycke så fick jag ta och fixa till den  lite grann.Först så målade jag den vit för det är ett snyggare underlag och sedan fäster allt mycket bättre sedan var det bara att sätta i gång och fästa servetten.

Så här blev resultatet när den sedan blev färdig och jag blev mycket nöjd med den nya "looken" nu kan den stå framme  och man behöver inte störa sig på utseendet.
Träbrickan har jag piffat till för några år sedan då jag ville den skulle bli mycket finare än den var och den tycker jag blev jättefin.Genom att man lackar med limmet så blir det även lättare att torka av den Då jag börjar bli klar med fönsterna på nedre våningen så är det kul att hitta på någonting annat att göra en stund.Nu blir det till att ta en paus i måleriet för att ha den övre våningens fönster som en så kallad "sticksöm" under vintern.
Vi har nu haft lite blåsigt ett par dagar men i dag så har det lugnat ner sig men däremot så är det en mulen dag med 10 plusgrader vilket är otroligt med tanke på att vi börjar vara i mitten av Oktober.
Hoppas alla får en riktigt fin Söndag
 
 



 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar