tisdag 29 oktober 2013









En liten resa
Vi har varit på visit till vår dotter och måg som bor i mellan Sverige när man reser här i från Skellefteå så måste man ju passera en hel del vackra platser under färdens gång och en av de allra finaste är ju Höga kusten en riktig pärlaoch där var det så här grönt och fint som på sommaren.
När man är på väg till vår dotter och mågs hus så går färden efter en pittoresk byaväg där skogen ligger väldigt nära inpå men jag tycker att det var riktigt mysigt.
Huset har de förmånen att hyra med första hands kontrakt vilket inte är så vanligt i dessa tider när man oftast får bo i andra hand dessutom så är huset nybyggt och alldeles lagom för två personer.
Den vackra höstkrukan har dottern satt ute på trappan vid deras dörr som välkomnar en när man kommer hit på visit.
Där i närheten av huvudstaden på väg från Barkaby och Ikea (för dit var vi på besök också) så stod dessa vackra träd och lyste upp tillvaron.Det märks tydligt här att vi bor i ett avlångt land för våra löv de har ju kommit ner i komposten vid det här laget dessutom så hade vi 15 plusgrader och här hemma har vi hunnit ha 10 minus innan vi åkte i väg.
Under vår resa så har väderleken här hemma varit mild och det har regnat så då hade vi något bättre även om regnet smattrade mot rutan även där i bland men vi fick även se solen uti mellan.
Vi gjorde även en utflykt runt om i Bålsta för att bekanta oss med omgivningarna vår måg som bott där ett tag han visste vad som var kul att se och guidade oss  vi passerade bland annat Lasse Åbergs hus så nu vet vi var han bor.Här har Mälaren antagit en ordentligt blå kulört och vackert var det ju förstås.
På väg hem så rapporterade radion att det var orkan på gång Cimone men det var mera i södra delarna av vårt land,det blåste även i Bålsta  och här ser man att det är lågtryck på gång .Vi kom ju högre och högre upp i landet under vår resa tillbaka och där var det lugnt och fridfullt.
Däremot så mötte vi mellan Umeå och Skellefteå mellan 45-50 långtradare för vi satte i gång att räkna det blev vi väldigt fundersamma över kan jag säga.Nu är vi hemma igen och det känns förstås riktigt bra för borta bra men hemma bäst som det heter
Ha en fortsatt bra dag
 







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar