måndag 7 oktober 2013


Gyllene toner  en Måndag
Vårt torp som vi i dag besökte är nu inramad av gyllene toner nu finns det hur mycket som helst att fotografera för vart man än vänder sig så finns det något vackert att vila ögonen på.I dag har jag klippt ner Humlen som vi har vid husets entré det är roligare att komma dit  till våren om man har gjort höstfint inte så kul att ha torr hängande Humle där när det blir vinter.
Så här vackert lyste det i dag när solen kom fram en stund och när himlen har tagit på sig en mörkare blå ton så blir bilden perfekt.

Gyllne morgon det kunde vi sjunga häromdagen på morgonen när vi tittade ut genom vårt köksfönster när vi skulle äta  vår frukost.I bland så är det så otroligt vackert så man häpna när man tittar ut genom rutan.I dag har vi haft en riktig Brittsommar med 15 grader varmt och ett tag kunde man arbeta i kortärmat det var så härligt.
I dag innan vi skulle åka hem från vårt torp så kom vår torp granne med dessa primörer hon är duktig på att hitta svamp och behöver inte gå så långt alla gånger för att plocka dem.Hon vet även att vår dotter och måg gillar dessa och vi ska ju snart åka och hälsa på dem och då kommer vi att ta med oss av allt det goda till dem.
Nu får jag hoppas att även Ni som hälsar på här på min sida har haft en lika härlig dag med sol och värme som vi har haft här hos oss.


 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar