tisdag 22 oktober 2013



                                       Lite vackert att se på
är ju ändå för tur att man har för inne i vårt köksfönster så blommar ännu  Kornettblomman.Den har så fina färger och jag har nu haft den i några år men i somras så hade den någon slags ohyra så därför så kommer fägringen nu i stället och det gör ingenting alls nu när det mesta har blommat över.
Jag har roat mig med att plocka in ur mina Jordrevor som jag nu har lärt mig att de heter för säkerhets skull så har jag plockat in några stycken.Den som sitter här i krukan tillsammans med fetbladsväxten som jag just nu inte kommer i håg namnet på den gör sig så bra ihop med den för det blir så fina kontraster och den verkar dessutom trivas.
Jag har även plockat in och torkat Rönnens blad och se så fint det blir,man måste ju passa på när man kommer i håg det innan snön kommer och lägger sitt vintertäcke ovanpå allt som ligger på marken.Dessa kan man ju ha kvar så länge som man vill för de håller sig bra i torkad form.
Så här fint har min väninna gjort utanför deras hus ganska så vackert med vitmossa och en vit Ljung  det lyser upp en smula när det blir mörkt.
Utanför deras gammel gård så var det så här vackert sist vi hälsade på hos dem den vackra gula mattan av löv är verkligen effektfull och att solen lyser på allt i hopa gör att naturens egen tavla blir perfekt.
I dag har vi en riktigt mulen dag i morse så var det åter sju minusgrader det är ganska så gråkallt när man är ute på promenaden men tur att man har kläder som värmer då går det riktigt bra.
Hoppas att även Ni har en bra dag











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar