onsdag 16 oktober 2013






En dag med höstarbete
Så här fint blev det sedan maken kört med traktor och tagit i hop löven jag har i dag räfsat från kanterna och fått en riktigt bra motion.Det är ett bra väder för sådana sysslor för vi har bara haft tre grader i dag så man fick ta på sig täckväst utanpå min fodrade fliisjacka och varma utanpå byxor då var det inga problem.Eftermiddags fikat smakade extra bra efter en sådan motionsform.
Högen blev så här stor det är otroligt vad löv som kommer ner  och vad som varje år sitter i träden nog är det allt bra med motordriven hjälp för annars skulle väl armar och axlar inte må så värst bra.
Ändå så har inte riktigt allt löv kommit ner den röda Rönnen har fortfarande sina löv kvar men det är väldigt vackra löv som sitter kvar men de kommer nog de med att falla ner mot marken.
Nu börjar man känna att det börjar lida mot vinter för när vattnet i diket har börjat få en glasaktig "look" så vet man att tiden börjar vara inne.Nu blir det väl inte länge förrän det börjar dansa snöflingor utanför rutan.
Då är det väl för tur att det finns vackra blommor i våra blombutiker att gotta sig i denna står nu på vårt köksbord med sina vackra Taklöksblad nu gäller det att sköta om den på rätt sätt  så man får ha glädje av den en längre tid.I dag har vi även hämtat hem fröautomaten och fågelhuset för våra små vänner som börjar behöva lite extra godsaker nu när kylan slår till.
Hoppas att Ni har det bra där ute Ni må leva och må

 
 
 


 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar