måndag 21 januari 2013

Tak lök planterat på olika sätt
Jag tänkte visa er olika planteringar av Tak lök nu när vi ännu är inne i vintermånaderna så kan man ju se bakåt i tiden  och titta på bilder man tagit på olika idéer och kanske hitta nya projekt att ta till när sedan värmen och sommaren åter är här.Den här planteringen av Tak lök fanns i Blåvik sjön som ligger i Lycksele kommun vi var ju dit på trädgårdsresa i somras, en bra ide att ta med sig och kanske gjuta i cement  en likadan form och ha i sin egen trädgård.
Så här har min väninna gjort och planterat i en låg kruka även det är en dekorativ plantering.Tak lök behöver en god dränering då den inte får stå i vatten för då dör den men annars så är den lättodlad och har små krav och dessutom är den verkligen vacker.
Här har jag tagit in några lökar det gjorde jag under hösten och planterat i en kruka med lite jord och pyntat med grus och en pippi och de har klarat sig hur bra som helst.Jag har bara sparyat den med vatten när de skulle vattnas och då går det bra att ha dem inne.
I dag har jag varit och tagit prover inför det läkarbesök som väntar på mig nästa vecka nu får man hålla tummarna att allt ser bra ut.I dag har det blåst men varit en ganska härlig dag ändå.
Ha en fortsatt bra dag





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar