måndag 7 januari 2013

Nu har jag i dag dansat ut julen med besked den är nu helt borta, i stället så har jag tagit fram andra saker som har ljusare kulörter,till exempel den nya duken som jag köpte i Piteå när vi var dit före jul och shoppade.Naturligtvis så har jag även satt fram de fina ljuslyktorna som jag fick av dottern och jag har även bytt julgardiner mot gardiner med blommor på som jag hade i fönstret för jul.
Denna fina ängel fick jag i present av min väninna när jag fyllde år, den är i betong och var inte helt vit så jag har målat den och nu ser den ut  så här och den har fått en särskilt plats på fönsterbrädan.
Även dessa ljusstakar får stå i samma fönster dessa har jag även målat då de har varit i furu.Dessa ljusstakar är mig särskilt kära då min morbror Henrik slöjdade en hel del och var duktig till att svarva saker och har gjort dem,så här fina blev de med lite vit färg och en glas manshett.
Även i dag har vi haft ett fint väder när jag gick genom skogen så var himlen alldeles röd när solen gick ner det var som vanligt vackert.
Ha en fortsatt bra måndag



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar