fredag 11 januari 2013


Hjärta av is och nyinköpt krukväxt
Förslag på ett hjärta av is fick jag när jag läste en veckotidning nyligen det är ju hur lätt som helst att göra det. Man behöver bara pepparkaksform av hjärtformat, vatten, en upphängningsanordning och sedan lägger man den utomhus att frysa eller i frysboxen jag lade även i rosenblad.Så här blev resultatet ganska dekorativt om jag får säga det själv det håller så länge som det är minusgrader sedan får man väl göra en ny.
I dag när vi var och helghandlade så köpte jag denna Prickblad, nu börjar det dyka upp gröna växter ute i handeln och det är ju alltid kul med nya växter.
Efter lunchen så följde jag med maken till torpet och promenerade vägen hem  jag fick följe av en bybo efter ett tag som hann i fatt mig, promenaden gick snabbt då vi hade mycket att prata om.Vi kom in på dagens äldreomsorg och då finns det mycket att säga både bra och dåliga saker.Tyvärr hade hon inte någon bra erfarenhet då hon träffat på en tjänsteman med en dålig dag på jobbet, tack och lov så fick hon ett bättre bemötande när hon fick kontakt med en annan tjänsteman och det hela redde ut sig till slut för hennes anhörig som det handlade om.
I dag har vi haft bara fem minusgrader och mulet en riktigt härlig dag även om inte solen var framme.
Ha en fortsatt bra eftermiddag
 


2 kommentarer:

  1. Hjärta av is, det var ju en rolig idé och mycket dekorativt. Kanske något som kan ersätta julkransen, fast inte på dörren kanske då finns det nog risk för ras, men att hänga i ampelspikarna kanske. Borde fungera till dess att solen blir för stark. Man kanske kan lägga i foliebitar så att det blir silverglans.

    SvaraRadera
  2. Tack för tipsen, ja man kan nog prova det mesta det är bara fantasin i vanlig ordning som det hänger på men det är alltid kul med nya ideer

    SvaraRadera