måndag 28 mars 2016




 Då var snart den här Påsken slut
Inför Påskhelgen så inköpte jag några söta Påskliljor de har fått vara oss till glädje under helgen.En helg då vi har fått ha hemma dotter och måg från Göteborg som både har åkt skoter och skidor och vädret har varit riktigt bra något som man alltid önskar en storhelg som denna.
Liljorna de ska efter blomning få en plats ute i trädgården som nu håller på att vakna till liv igen.
Man blir rätt så glad när man ser att det nu börjar komma upp i rabatten vid husgrunden den som solen lyser på mest .Här är det Krokus men det finns även någon Tulpan som är på gång och en del annat som jag inte riktigt minns vad det är det får bli en glad överraskning när det visar sig.Man kan väl inte säga annat än att en underbar tid stundar.
Inne på arbetsbänken i köket så står en kruka med Blåbärsris som nu har kommit med sina vita klockor. Nu när man plockar in av det där de står i snön visar de hur de riktigt längtar efter mera värme så när man då tar in det så slår det ut på en gång.
Före helgen så omskolade jag Gurkplantorna som kommit upp rätt så snabbt.Den här Plugg plant boxen är en riktig "hit" den används flitigt under våren för här planterar jag ner allehanda frön som gärna kommer upp. Den var en god investering när jag köpte den för några år sedan så den kan jag verkligen  rekommendera .
I dag är det Mars sol och takdropp och vi ska som vanligt ta vara på den och fånga den här dagen på bästa sätt med att njuta i solskensväggen och lyssna på Koltrasten för nu spelar den för oss med sin härliga vårsång.

Önskar Er alla en riktigt fin annandag påsk med eller utan sol
 
 

 

2 kommentarer:

  1. Fint med blåbärsblommorna. Och vilka stora gurkplantor du har! Mina är inte sådda än. / Britt

    SvaraRadera
  2. I hope you had a Happy Easter !!
    Greetings

    SvaraRadera